Feestdagen 2023-2024

Datum
21-12-2023 13:11
Partner
MijnPartnerGroep.nl

Beste klant,


MijnPartnerGroep.nl wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!


Tijdens de feestdagen (21-12-2023 tot 3-1-2024) zijn we in beperkte mate bereikbaar voor ondersteuning. Tickets worden echter zo snel mogelijk opgepakt en beantwoord. Zaken die meer tijd vergen, zoals een overzetting of verhuizing, kunnen mogelijk worden uitgesteld tot na de feestdagen. Hou hier dus rekening mee. We willen je alvast bedanken voor het begrip.


In 2023 hebben zich een aantal grote ontwikkelingen voorgedaan binnen onze hosting. De hoogtepunten van dit jaar zijn:


Lancering en ondersteuning van .NET 8

Grote update van het controlepaneel

Nieuwe versie van onze mailservers, inclusief de webmail

Veel ontwikkelingen in ons eigen klantenpaneel


Met de lancering van .NET 8 op onze .NET Core servers is het nu mogelijk om verder te ontwikkelen met de laatste stabiele versie. De mailserver update bracht naast veel ontwikkelingen op de achtergrond ook een volledige lay-outupdate met zich mee. Ons klantenpaneel is op veel vlakken verbeterd en aangepast om sneller, beter en met meer functionaliteit beschikbaar te zijn. In 2024 gaan we het klantenpanel uiteraard verder ontwikkelen en waarbij gebruikersgemak en verbetering van functionaliteit op de eerste plek zullen staan. 


We willen iedereen bedanken voor het afnemen van onze diensten. Hopelijk kunnen we je ook in het nieuwe jaar weer ondersteunen bij het hosten van jouw bedrijfswebsite, jouw hobbyblog of freelanceportfolio en alles wat een website nog meer mogelijk maakt. Jouw dromen van een eigen onderneming zijn mogelijk met de juiste fundering van een online aanwezigheid: de hosting van MijnHostingPartner.nl!


Uiteraard vergeten we ook onze klanten van onze andere partners niet: of het nu gaat om een container voor je verbouwing bij MijnContainerPartner.nl of het verzorgen van een online cloudbackup bij MijnBackupPartner.nl. We staan voor je klaar met een breed scala aan diensten.


Fijne feestdagen!


Met vriendelijke groet,


Het team van MijnPartnerGroep.nl